go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Тунинг // Родното студио Vilner преобрази Mercedes SL63 AMG (видео)

Родното студио Vilner преобрази Mercedes SL63 AMG (видео)

Cars Prosport Публикувано на: 07.12.2010, 14:55
© Студио Vilner
 • АРХИВ

 • Jaguar XQ кросоувър идва на изложението във Франкфурт
  Jaguar XQ кросоувър идва на изложението във Франкфурт
   
 • Chrysler вади спортни прототипи на фестивал
   
 • Нови шпионски снимки на Mercedes SLS роудстър
   

Родното студио Vilner направи поредния си интересен проект, преобразявайки Mercedes SL63 AMG. Наш бизнесмен си купува спортния звяр и го оставя в ателието, така се стига до SL63 AMG Shadow line.

Тунингът има за цел да вдъхне живот на иначе неутралния интериор на автомобила. Основната тема се запазва, но към нея се добавят няколко акцента. На първо място е воланът. От Vilner са работили единствено върху кръга. Долната част на волана е отсечена, а ръкохватките са една идея по-дебели. Запазена е и оригиналната тема от фино перфорирана кожа за двете части отстрани и гладката черна кожа за горната и долната част на кръга. Към тях обаче е добавен светло-сив шев, с който е изпълнен целият интериор.

Вратите получават нов облик с комбинация от червена перфорирана кожа и фино орнаментирана черна. Червеният панел във вратите е изработен така, че създава усещане за път, който се слива с хоризонта заради високата скорост. От друга страна, орнаментираната черна кожа придава стилна индивидуалност на този проект. Посланието на естетиката се носи от нейния релеф и се разкрива в детайли само при ослепителна дневна светлина или при допир.

Седалките на Mercedes SL 63 AMG Shadow line са изцяло преобразени. Те получават фино перфорираното червено и от два различни вида черна кожа. Орнаментираното черно покрива подглавниците, в които е скрита системата „Въздушен шал”. Тя представлява малък калорифер, който затопля въздуха и го пуска край врата на водача и неговия спътник, за да може кабриолетът да се ползва и в студени дни. В студио Vilner са завършили тази композиция със светлосива бродерия, която изписва името на проекта - Shadow line, за да подскажат, че сянката може да блести.

Vilner имат 15-годишен опит в цялостните решения за интериори на транспортни средства. Ателието работи както върху цялостни проекти като автомобили, всъдеходи, яхти и самолети, така и върху индивидуализацията на детайли като волани и дори мобилни телефони. Всеки клиент получава индивидуален проект и дизайн. Изработката винаги е ръчна.

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Ветото на Президента! Нужни ли са собствените БТР-и на България?
  Ветото на Президента! Нужни ли са собствените БТР-и на България?
   
 • Ситуацията е цугцванг по Дан Тан
   
 • ЦСКА потегли за битка с ФКСБ (СНИМКИ)
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО