Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/prospor/public_html/config.php on line 10
Нов Maybach през 2014 г. - Проспорт
 
go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // Нов Maybach през 2014 г.

Нов Maybach през 2014 г.

Cars Prosport Публикувано на: 17.01.2011, 11:16
Maybach 62
© Maybach
 • АРХИВ

 • Франкфурт 2011: Renault възражда легендата Alpine
  Франкфурт 2011: Renault възражда легендата Alpine
   
 • General Motors мина Toyota по продажби
   
 • Mazda разбули бъдещия CX-5
   

В Mercedes-Benz са взели решение да заменят актуалните Maybach 57 и 62 (къса и дълга база) след три години, изтече информация от Щутгарт.

Лимузината ще е базирана на следващото поколение S-class, но идеята този път е да предлага много повече ексклузивност, технологии и глезотии. Клиентите отново ще имат избор на два варианта, а каросериите ще са на традиционни лимузини.

На изложението в Детройт босът на Daimler Дитер Цече обяви, че по отношение на бъдещето на Maybach "всичко е възможно", с което засили спекулациите, че марката отново може да бъде пратена в историята. През уикенда обаче стана ясно друго - германците нямат намерение да се отказват от Maybach, а искат да го направят по-луксозен.

Когато излезе през 2002 г. Maybach трябваше да продава поне по 800 коли на година, за да излезе на печалба. Това обаче не се случва и сега се мислят варианти за истинското възраждане на легендарната марка.

В края на миналата година стана ясно, че е много вероятно Aston Martin да прави следващия Maybach, като в замяна ще получи немски двигатели:

Aston Martin ще прави Maybach за Daimler

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Силен дебют за Пърликов, Кирилов бе свален за дузпа, Козенца падна
  Силен дебют за Пърликов, Кирилов бе свален за дузпа, Козенца падна
   
 • Димо Кръстев с цял мач, победа и подарък
   
 • Проспорт 10 подписа 3 договора за спонсорство на подрастващи във футбола
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО