go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Технологии // BMW с по-добра навигация

BMW с по-добра навигация

Cars Prosport Публикувано на: 02.02.2011, 13:26
© BMW
 • АРХИВ

 • 4-хиляден "тираж" за Lambo Aventador
  4-хиляден "тираж" за Lambo Aventador
   
 • Новият SEAT Toledo е почти готов
   
 • Hyundai Genesis омагьоса Северна Америка
   

От есента на 2011 г. навигационната система BMW Professional ще бъде с по-добро покритие на пътната мрежа в Европа, по-подробна информация, по-често обновяване и нови опции за избор на алтернативен маршрут, обяви компанията официално.

Тя ще предоставя и информацията за пътното движение в реално време (RTTI) от BMW ConnectedDrive.

Това дава възможност за изчисление на най-ефективния маршрут, както и за последващи препоръки за отклонение от него. Основните предимства на информацията за пътното движение в реално време са по-бързата и по-пълна информация, предавана чрез клетъчни мрежи и интегрираната в автомобила SIM карта. Новата система обхваща освен магистралите и основните пътища, също градските улици и множество междуградски трасета.

Подобно на системите за направляване на спедиторските превозвачи и таксиметровите автомобили с навигационни системи, свързани с контролен център, мобилният телефон в автомобила може да доставя информация за задръствания.

Информацията за пътния поток се изобразява на контролния дисплей на контролната система iDrive под формата на цветни пътни маркери - от зелено за свободно движение, през жълто за бавно и оранжево за „спри - тръгни" до червено за напълно блокирано движение.

Ползването на услугата RTTI изисква автомобилът да е оборудван с навигационната система BMW Professional с възможност за интегриране на мобилен телефон с Bluetooth интерфейс. Новото поколение информация за пътното движение се предлага като платена опция с договор с BMW ConnectedDrive.

Вижте във видеото на какво още е способна BMW ConnectedDrive.

ВИДЕО

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Проспорт 10 е спонсор на Ювентус камп
  Проспорт 10 е спонсор на Ювентус камп
   
 • Резултатите на неформалите в БФС
   
 • АУДИО ЗАПИС на интелигентното интервю пред Радио ВВС на Андреа и Петко Христови
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО