go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // Vilner персонализира Mercedes ML 350

Vilner персонализира Mercedes ML 350

Vilner&Cars Prosport Публикувано на: 17.03.2011, 11:48
© Mercedes
 • АРХИВ

 • FIAT вече има 53,5% от Chrysler
  FIAT вече има 53,5% от Chrysler
   
 • Alfa отлага нов модел и връщането в САЩ
   
 • Четири малки прототипа от Volkswagen в Женева
   

Българското студио Vilner направи доработка върху Mercedes ML 350. Отвън автомобилът е получил ръчно изработени фарове, в които са вградени дневни LED светлини. Освен това, всички стандартно хромирани елементи по екстериора на немския SUV са заменени с нови в черен хром, включително и джантите.

Вътрешността на ML 350 е претърпяла пълна промяна и както обикновено е изработена по индивидуален проект. Таблото, горната част на корите на вратите, техните джобове, евтино изглеждащите пластмасови основи на седалките, гърбовете на предните седалки и огледалото за обратно виждане са облечени в алкантара.

Седалките пък са с първокласна кожа и перфорирана алкантара, като на гърба на подглавниците на предните кресла са избродирани надписи Vilner. Таванът е с релефен акцент по средата, а стандартните махагонови декорации са заменени от сребърен карбон.

Всеки един детайл, който не е облечен в алкантара, кожа или карбон, е хромиран или метализиран, като дръжките на тавана например. Контролните уреди са къстъм изработка, а воланът е направен ръчно за най-добър захват на клиента.

Момчетата от Vilner са вградили и амбиентно осветление под джобовете на вратите, благодарение на което пространството, намиращо се непосредствено до колата се осветява за удобство на пътуващите. Обърнато е внимание и на багажника, който освен че е облечен изцяло в алкантара, може да се похвали и с декоративни алуминиеви лайсни.

ГАЛЕРИЯ

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Ситуацията е цугцванг по Дан Тан
  Ситуацията е цугцванг по Дан Тан
   
 • ЦСКА потегли за битка с ФКСБ (СНИМКИ)
   
 • Проспорт изпраща екип в Букурещ (ВИДЕО)
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО