go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Технологии // Dunlop представи нова гума

Dunlop представи нова гума

Cars Prosport Публикувано на: 22.03.2011, 18:24
© Dunlop
 • АРХИВ

 • Фетел стана директор в "Инфинити"
  Фетел стана директор в "Инфинити"
   
 • Ford е най-практичен у нас, сочи проучване
   
 • GLE 63 AMG Coupe дебютира в Детройт
   

Dunlop представи за първи път пред публика най-новата си високоскоростна зимна гума във възможно най-подходящите за нея условия – суровия, почти арктически климат на северна Швеция.

Dunlop SP WinterSport 4D съчетава серия от иновационни нови технологии, разработени за усъвършенстване на безопасността и обратната връзка, която да осигури на шофьора увереност в зимни пътни условия.

3D грайферите в протектора на гумата  увеличават броя на грайферите и оттам повърхностите, които влизат в контакт с пътната настилка, като по този начин осигуряват подобрено спиране и ускорение на автомобила.

При Dunlop SP WinterSport 4D вътрешността на блокчетата е с формата на зъб на трион, за да осигури още по-добро спиране в дълбок сняг.
 
При заледена настилка поведението на гумата е подобрено от каучуковата смес, съдържаща функционализирани полимери, които пречат на появата на симптоми като втвърдяване на сместа при ниски температури.

Гумата е отлична не само в снежни условия. За голяма част от Европа студените месеци се характеризират с мокри пътища, които никога не биват изсушавани нито от слънцето, нито от температурата на въздуха.

Dunlop SP WinterSport 4D е налична в 37 варианта - от 195/65R16 до 255/35R19, като покрива повече от 8 от наличните на пазара 10 марки с високоскоростни автомобили.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
  Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
   
 • Моето мнение за емблемата ЦСКА
   
 • Децата ви ще тренират на футболната база на БФС. Танев, Дяков, Тошев, Шаламанов...
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО