Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/prospor/public_html/config.php on line 10
Излезе секретна информация за Porsche 918 - Проспорт
 
go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // Излезе секретна информация за Porsche 918

Излезе секретна информация за Porsche 918

Cars Prosport Публикувано на: 14.04.2011, 17:59
© Porsche
 • АРХИВ

 • Малката спортна Fiesta тръгва за Америка
  Малката спортна Fiesta тръгва за Америка
   
 • 2,1 млн. евро и получаваш най-екстремното Lambo
   
 • Новите VW Golf cabrio и Tiguan - на видео
   

Спортната кола на бъдещето Porsche 918 Spyder ще се появи на пазара през септември 2013 г. и цената й ще стартира от 645 000 евро, пише в секретна информация от Щутгарт, разпратена до топ дилъри на марката.

Двуместната кола ще се задвижва от 8-цилиндров бензинов двигател с обем от 4 или повече литра. Очаква се максималната мощност да е 500 к.с. В добавка в колата ще се вграждат два електромотора, по един за предния и задния мост. Те ще осигурят още най-малко 218 "коня" и двойно предаване.

Мощността на 918 ще се направлява от 7-степенна автоматична трансмисия, с помощта на която автомобилът ще достига до 100 км/ч за 3,1 сек. Максималната скорост ще е 320 км/ч.

Возилото ще върви с четири режима на работа на хибридната система - E-Power, Hybrid, Sport Hybrid, Race Hybrid. Подразбира се, че с първия задвижванетго ще се осъществява само от електромоторите и така постепенно до Race, при който 918 ще е на "стероиди" за максимален "пърформанс".

Само на електричество обаче Spyder ще може да изминава около 25 км.

918 ще излезе с всички най-модерни технологии на Porsche за безопасност и спортно поведение към датата на излизането си.

Знаят се дори цветовете на 918, пише авторитетният интернет сайт worldcarfans, добрал се до депешата. Те са бяло, два нюанса на черното и сребрист металик.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Поплачете с Проспорт! Доброто не е наказано
  Поплачете с Проспорт! Доброто не е наказано
   
 • Обучавани по програма на Проспорт Медиа дебютират, като треньори в Първа лига
   
 • ВНИМАНИЕ! Поискал е по 2 750 лева на дете
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО