go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // Излезе секретна информация за Porsche 918

Излезе секретна информация за Porsche 918

Cars Prosport Публикувано на: 14.04.2011, 17:59
© Porsche
 • АРХИВ

 • Ford представя Tourneo в Женева
  Ford представя Tourneo в Женева
   
 • Toyota e №1 по продажби трета поредна година
   
 • Dacia Duster разбива митове
   

Спортната кола на бъдещето Porsche 918 Spyder ще се появи на пазара през септември 2013 г. и цената й ще стартира от 645 000 евро, пише в секретна информация от Щутгарт, разпратена до топ дилъри на марката.

Двуместната кола ще се задвижва от 8-цилиндров бензинов двигател с обем от 4 или повече литра. Очаква се максималната мощност да е 500 к.с. В добавка в колата ще се вграждат два електромотора, по един за предния и задния мост. Те ще осигурят още най-малко 218 "коня" и двойно предаване.

Мощността на 918 ще се направлява от 7-степенна автоматична трансмисия, с помощта на която автомобилът ще достига до 100 км/ч за 3,1 сек. Максималната скорост ще е 320 км/ч.

Возилото ще върви с четири режима на работа на хибридната система - E-Power, Hybrid, Sport Hybrid, Race Hybrid. Подразбира се, че с първия задвижванетго ще се осъществява само от електромоторите и така постепенно до Race, при който 918 ще е на "стероиди" за максимален "пърформанс".

Само на електричество обаче Spyder ще може да изминава около 25 км.

918 ще излезе с всички най-модерни технологии на Porsche за безопасност и спортно поведение към датата на излизането си.

Знаят се дори цветовете на 918, пише авторитетният интернет сайт worldcarfans, добрал се до депешата. Те са бяло, два нюанса на черното и сребрист металик.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
  Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
   
 • Моето мнение за емблемата ЦСКА
   
 • Децата ви ще тренират на футболната база на БФС. Танев, Дяков, Тошев, Шаламанов...
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО