go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // "София 2011" - новият Focus влиза у нас по интернет

"София 2011" - новият Focus влиза у нас по интернет

Валентин Маринов Публикувано на: 09.06.2011, 21:22
© Cars.Prosport
 • АРХИВ

 • 2,1 млн. евро и получаваш най-екстремното Lambo
  2,1 млн. евро и получаваш най-екстремното Lambo
   
 • Големите се ритат - GM напада Volkswagen!
   
 • Франкфурт 2011: Най-накрая BMW M5
   

"Мото-Пфое" лансира по уникален за България начин новия Ford Focus - чрез социалните мрежи. Програмата се нарича Focus Motion и върви на три етапа:

Тест драйв - популярни наши блогъри карат за по 10 дни автомобила, без никакви условия, поемат им се само разходите за гориво. Те решават дали, кога, къде и какво да споделят. Свободни са и да критикуват, ако искат, "Мото-Пфое" по никакъв начин не се намесва в текста. Компанията иска от блогърите само да създадат видео, което се публикува на сайта на акцията и в социалните мрежи. Най-доброто печели награда.

Фото драйв - по време на столичния автосалон, който се открива за посетители в събота, новият Focus е сред големите премиери. На щанда на "Мото-Пфое" ще бъде инсталиран терминал, чрез който посетителите могат да се снимат или публикуват впечатления за един от бестселърите в компактния клас. Там ще има безжична връзка с интернет, каквато предлага и самата кола.

Мууви драйв (movie drive) - 
от средата на юли до началото на октомври всеки, записал се на страницата в страницата на Focus във Facebook, може да тества возилото. Това ще е същинският тест сред народа за автомобила!

Налични за споделяне на информация, снимки и видеа с NewFocus са всички социални мрежи - от най-големите, до частни блогове и сайтове.

Уникалното в случая е, че кампанията си е българска, измислена е от екипа на "Мото-Пфое", а не е спусната от Ford. У нас не е правено нищо подобно до момента.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
  Арес донесе първа титла в историята на академията и в историята на Prosport 10
   
 • Моето мнение за емблемата ЦСКА
   
 • Децата ви ще тренират на футболната база на БФС. Танев, Дяков, Тошев, Шаламанов...
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО