go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // Новини // Opel Cascada прави световен дебют във Франкфурт - ВИДЕО

Opel Cascada прави световен дебют във Франкфурт - ВИДЕО

Проспорт.бг Публикувано на: 08.08.2013, 17:27
© zercustoms.com
 • АРХИВ

 • Вече 1184 "коня" за кабриолета Bugatti Veyron GS
  Вече 1184 "коня" за кабриолета Bugatti Veyron GS
   
 • Mitsubishi атакува с малка и евтина кола
   
 • Toyota спира производството за 11 дни
   

Максимална мощност 200 к.с., 300 Нм максимален въртящ момент и 235 км/ч максимална скорост – изключително мощната версия от новото поколение турбо двигатели 1.6 SIDI turbo на марката Opel ще отбележи своята официална световна премиера в модела Opel Cascada на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA във Франкфурт, което ще бъде отворено за масовата публика в периода 12 – 22 септември. Tова ще бъде първата демонстрация от страна на Opel на спортната версия на новия кабриолет от среден клас на компанията, която ще увенчае бензиновата гама на Cascada и ще се отличава в ролята си на флагман сред останалите варианти на модела по двете ясно видими ауспухови тръби. 

 
Двигателят е един от изцяло новоконструираните 4-цилиндрови задвижващи агрегати на марката Opel със система SIDI (Spark Ignition Direct Injection – Искрово запалване, директно впръскване) за директно впръскване на гориво в цилиндрите и в този втори, нов вариант бележи върховата стойност по отношение на мощността в 1,6-литровия клас агрегати на марката Opel. Новият двигател ще се присъедини към агрегата 1.6 SIDI turbo с 170 к.с., който вече бе представен в рамките на пазарната премиера на модела Cascada през пролетта. И двата нови двигателя са оторизирани без ограничения от производителя за употреба както на безоловни бензини с октаново число 98, така и на такива с октаново число 95.
 
В рамките на пет години автомобилната компания представя на пазара общо 23 нови модела. В периода до 2016 година Opel ще пусне в производство и три изцяло нови фамилии от двигатели и 13 нови задвижващи агрегата, с което ще обнови 80 процента от цялата си гама двигатели. Новите даунсайзинг агрегати 1.6 SIDI turbo се отличават преди всичко със своята висока енергийна плътност, съчетана с отлични работни характеристики и ниски показатели на разхода на гориво и количествата емисии на CO2. В същото време, компанията представи на пазара няколко изключително модерни механични и автоматични предавателни кутии. Моделът Cascada 1.6 SIDI turbo с максимална мощност 200 к.с. и 6-степенна механична трансмисия може да бъде поръчана от есента. Новият двигател ще направи своя официален дебют в кабриолета от среден клас на автомобилното изложение IAA във Франкфурт и впоследствие ще бъде представен и в различни други модели на марката Opel.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Заговори се за бомба в отбора на Костадинов
  Заговори се за бомба в отбора на Костадинов
   
 • 10-те футболни заповеди до 2030-а!
   
 • Петьо Костадинов - справка
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО