go to bulgarian version go to romanian version go to greek version go to turkish version go to serbian version go to russian version go to english version go to dutch version go to chinese version
Cars // LUMMA Design преработи впечатляващо BMW X6

LUMMA Design преработи впечатляващо BMW X6

Агенция Спийд - Прес Публикувано на: 24.12.2008, 16:29
© speed-press.com
 • АРХИВ

 • Регистрираха първият електромобил в КАТ
  Регистрираха първият електромобил в КАТ
   
 • Бягство от градската реалност с Corsa ecoFLEX
   
 • Нов поглед към малкия звяр на Алфа
   

Тунерите от LUMMA Design са подложили BMW X6 на оптичен и силов тунинг. Интегрираният bodykit включва уголемени брони и прагове, благодарение на които широчината е нараснала с 10 см. Интегрираните дневни LED светлини в предната броня, карбоновият спойлер отзад и предният капак с голям въздухозаборник придават още по-хищен вид на немския SUV.

Страничните огледала, фаровете и стоповете също са променени. Уголемените калници на CLR X 650 са побрали 23-цолови LUMMA Racing 3 джанти и гуми с размер 315/25/23 от Michelin. Сниженото с 35 мм окачване придава на джантите още по-внушителен вид и в същото време оптимизира пътното поведение.

Тунерите от LUMMA Design са подсигурили повече мощ за своя CLR X 650. Мощността на 4,4-литровия V8 агрегат е повишена благодарение на новата изпускателна система и промененото електронно управление на агрегата. Все още няма официални данни за характеристики на CLR X 650, но със сигурност доработеното BMW ще разполага с LUMMA GPM (gaspedal power module) - бутон на газ педала, който допринася за по-добрия старт и ускорение на колата.

За интериора в кокпита на CLR X 650 са използвани материали от кожа, алкантара, карбон и алуминий. Уредите по таблото са оцветени в червено, а краят на скоростомера с логото на LUMMA Design сочи 300 км/ч.

 

ВИДЕО

ГАЛЕРИИ

Нисан BMW 6 Series Gran Coupe
Ford Kuga Mercedes-Benz A-class

СПОРТНИ НОВИНИ

 • Десет "Демографски заповеди" на Политическа партия МИР за България
  Десет "Демографски заповеди" на Политическа партия МИР за България
   
 • ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС и препис от Визията за развитие на Сектор "Спорт" на ПП МИР
   
 • Визия на политическа партия МИР за развитие на Сектор "Спорт" в Република България
   

FACEBOOK

Cars // //

Публикувано на:
 • АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО